Primăria Sectorului 1 acuză dezinformare în cazul pazei pentru Spitalul de copii „Grigore Alexandrescu”: Primăria va asigura paza

0

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 1 precizează că informaţia potrivit căreia instituţia nu va mai asigura paza pentru Spitalul de copii „Grigore Alexandrescu” preluată de opinia publică este una falsă. Din contră, „Primăria Sectorului 1 va asigura paza şi va continua investiţiile în spitale”.

„Precizări pentru corecta informare a opiniei publice. Mai multe site-uri au preluat o informaţie FALSĂ cum că Primăria Sectorului 1 nu mai asigură paza  Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii «Grigore Alexandrescu». Dimpotrivă. Primăria Sectorului 1 va asigura paza şi va continua investiţiile în spitale”, arată o postare făcută miercuri pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 1.
Sursa citată reaminteşte că „Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii «Grigore Alexandrescu» a încheiat, la sfârşitul acestei luni, un proces verbal prin care a trecut patrimoniul unităţii în administrare sa. În baza unui acord între primărie şi spital suntem pregătiţi să facem investiţiile necesare pentru cetăţeni”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version