Primăria Sectorului 1 introduce noi sensuri unice în zona adiacentă Șoselei Nicolae Titulescu

Primăria Sectorului 1 anunță că se va circula într-un singur sens pe trei artere secundare din zona adiacentă Șoselei Nicolae Titulescu, potrivit unui comunicat de presă.

Astfel, începând de vineri, 12 noiembrie 2021, se va circula într-un singur sens pe trei artere secundare din zona adiacentă Șoselei Nicolae Titulescu din Sectorul 1 al Capitalei:

⬆️ Strada Intrarea Doctor Iacob Felix, dinspre strada Veronica Micle spre strada Doctor Iacob Felix;
⬆️ Aleile din cvartalul delimitat de străzile Veronica Micle – Intrarea Doctor Iacob Felix – Strada Doctor Iacob Felix – Șoseaua Nicolae Titulescu;
⬆️ Strada Intrarea Veronica Micle, dinspre strada Maltopol spre Strada Veronica Micle.

Administrația locală continuă programul de fluidizare a traficului prin introducerea de sensuri unice pe străzile secundare din această zonă administrativă, mai spune sursa citată. Persoanele care doresc introducerea de sensuri unice pe străzile secundare din această zonă administrativă pot solicita acest lucru pe adresa de e-mail a Administrației Domeniului Public Sector 1: secretariat@adp-sector1.ro.

”Introducerea sensurilor unice pe aceste străzi se face în baza avizelor tehnice emise de către Comisia Tehnică de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București și de către Brigada Rutieră București.”, mai spune sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati