Primăria Sectorului 1, protocol cu Ministerul Educației pentru baza sportivă „Cireșarii”

0

Primăria Sectorului 1 va încheia un protocol cu Ministerul Educației pentru a reabilita Clubul Copiilor Sector 1 – Baza sportivă Cireşarii și a-l redeschide pentru iubitorii de sport și mișcare în aer liber.

Decizia a fost luată ca urmare a unei întâlniri dintre edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, și ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, potrivit unui comunicat de presă.

Concurs de proiecte pentru reamenajarea parcului și a clubului sportiv

Primăria Sectorului 1 urmează să facă investiții în baza sportivă, iar clădirile vor fi reabilitate și renovate. De asemenea, instituția urmează să lanseze un concurs de proiecte pentru reamenajarea parcului și a clubului sportiv „Cireșarii”.

Clubul Copiilor Sector 1 – Baza sportivă Cireşarii a fost amenajat în 1947. Complexul a trecut, 30 de ani mai târziu, în administrarea Ministerului Educaţiei. În prezent, baza sportivă se află într-o stare avansată de degradare.

În noiembrie 2020, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a inițiat primele discuții cu Ministerul Educației pentru ca Baza sportivă Cireşarii să fie modernizată și redată comunității Sectorului 1.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version