Primăria Sectorului 2 cumpără teren pentru a extinde spaţiul verde din proximitatea parcului Plumbuita

1

Primăria Sectorului 2 cumpără 200 de mp de teren pentru a extinde spaţiul verde din proximitatea parcului Plumbuita.

Terenul este situat pe strada Doamna Ghica nr. 1B, în proximitatea parcului Plumbuita, între blocul 1 din strada Doamna Ghica şi gardul Palatului Ghica.

Acesta se află în prezent în proprietate privată, iar proprietarul şi-a exprimat oficial disponibilitatea de a-l vinde.

Terenul face parte dintr-o zona protejată de reglementări urbanistice, fiind încadrat în subzona parc, unde sunt interzise orice intervenţii în afara celor de conservare a spaţiilor, construcţiilor şi plantaţiilor existente. 

Pentru că terenul nu putea fi împrejmuit de proprietar, acesta a fost utilizat în trecut de riverani ca parcare neamenjată.

Pentru a putea intra în posesia terenului s-a solicitat acordul Consiliului General al Municipiului Bucureşti pentru achiziţie, ca terenul să fie trecut în administrarea ADP Sector 2.

1 COMENTARIU

  1. O noua metoda de cheltuire a banului public provenit SI din contributiile la bugetuul local al detinatorilor de autovehicule ce foloseau (ce-i drept, abuziv) terenul respectiv. „Ratacitul” primar si-a propus, in mod evident, reducerea drastica a numarului locurilor de parcare din sector, singura actiune in domeniu constand in aplicarea MARCAJULUI rutier al spatiilor de parcare deja existente in mod cutumiar. Jenant si scandalos !!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version