Primăria Sectorului 3 a început distribuirea tabletelor destinate elevilor

0

Primăria Sectorului 3 va distribui, începând de astăzi 15 aprilie, un număr de 5002 tablete către unitățile de învățământ în vederea desfășurării în condiții optime a procesului educațional online.

Tabletele au fost achiziționate printr-un contract subsecvent în baza solicitărilor primite de la unitățile de învățământ din Sectorul 3. Necesarul acestui contract subsecvent a fost stabilit în urma solicitărilor transmise de părinții/reprezentanții legali/elevii majori către unitățile de învățământ din Sectorul 3.

Tabletele sunt prevăzute cu cartelă SIM și vor avea conexiune nelimitată la internet 4G pe o perioadă de 24 luni, cu acoperire pe raza sectorului 3.

Finanțarea în vederea achiziției tabletelor s-a realizat în conformitate cu prevederile OUG 144/2020, modificată și completată, privind unele măsuri pentru alocarea de fonduri externe nerambursabile necesare desfășurării în condiții de prevenție a activităților didactice aferente anului școlar 2020/2021 în contextul riscului de infecție cu coronavirus SARS-CoV-2.

Tabletele școlare achiziționate respectă specificațiile solicitate de către Ministerul Educației și Cercetării, publicate pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene și au primit Avizul Pozitiv nr. 818CTE / 14.10.2020 din partea Comitetului Tehnico – Economic.

Reamintim că Primăria Sectorului 3 a încheiat un acord cadru pentru furnizarea a 39.458 de tablete destinate elevilor. Durata acestuia este de 12 luni de la data semnării.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version