Primăria Sectorului 4 și Primăria Capitalei pun la dispoziție locuri de cazare pentru muncitorii șantierului unde a apărut un focar de COVID-19

Urmare a confirmării unui număr de 32 cazuri de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV2, în rândul a peste 100 de muncitori, care lucrau la un șantier din Sectorul 4, Primăria Sectorului 4 împreună cu Primăria Capitalei oferă sprijin autorităților pentru izolarea acestui focar de COVID-19. 

În acest sens, la solicitarea Direcției de Sănătate Publică, autoritatea locală pune la dispoziția oamenilor care lucrau pe respectivul șantier, spații de cazare, în care aceștia vor putea locui în următoarea perioadă, beneficiind de toate condițiile igienico-sanitare necesare, pe timpul carantinei instituționalizate.

În momentul de față, 32 de muncitori au fost confirmați pozitiv cu noul tip de coronavirus. Aceștia sunt internați și primesc îngrijire medicală la Spitalul Modular Covid din Pipera, construit de Primăria Capitalei.

Totodată, alți 78 de muncitori, care lucrau pe același șantier, sunt cazați în spațiile puse la dispoziție de Primăria Municipiului București, urmând să respecte regulile ce se impun, în funcție de evoluția viitoare a stării lor de sănătate.

Focar de coronavirus pe un șantier din București unde lucrează peste 200 de muncitori. Firea: Avem suficiente locuri de internare

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati