Primăria Sectorului 5 anunță semnarea contractului de finanțare pentru reabilitarea și consolidarea Școlii Gimnaziale Grigore Tocilescu

0

Primăria Sectorului 5 anunță semnarea contractului de finanțare pentru proiectul ”Continuare lucrări autorizare cu AC nr. 344 -T/02.07.2019 – Reabilitare și consolidare Școala Gimnazială Grigore Tocilescu, nr. 132, str. Grigore Tocilescu, nr. 20, Sector 5, București”.

  • Acest proiect semnificativ a fost depus în cadrul Programului Național de Consolidare a Clădirilor cu Risc Seismic Ridicat (PNCCRS), un program derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA).

Valoarea totală a investiției este de 18.580.075,43 lei și reprezintă angajamentul administrației locale de a îmbunătăți infrastructura educațională, garantând astfel un mediu sigur și propice pentru educația tinerilor din sector.

”Primăria Sectorului 5 este ferm angajată în atragerea de fonduri de diverse tipuri, în special fonduri europene, pentru a susține dezvoltarea și modernizarea sectorului. Acest proiect reprezintă mai mult decât o simplă renovare; este o investiție esențială în viitorul copiilor din comunitatea noastră.”, se precizează într-un comunicat de presă.

Conștienți de întreruperea prelungită a cursurilor la Școala Gimnazială Grigore Tocilescu din anul 2019, Primăria Sectorului 5 întreprinde toate demersurile necesare pentru a redeschide această unitate de învățământ cât mai curând posibil, mai arată sursa citată: ”Ne concentrăm eforturile pentru a finaliza lucrările de reabilitare rapid și eficient, garantând un mediu educațional sigur și modern pentru toți elevii noștri.”

De asemenea, Primăria S5 solicită cetățenilor din sector să recunoască și să sprijine eforturile continue de a menține comunitatea un loc sigur și prosper.

”Prin colaborarea noastră, putem să dezvoltăm o comunitate mai rezilientă și sustenabilă, pregătită să întâmpine nevoile generațiilor viitoare.”, conchide Primăria Sectorului 5.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version