Primăria Sectorului 6 a donat 6.000 de măşti chirurgicale Municipiului Suceava

Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, donează 6.000 de măşti chirurgicale, către colegii din Suceava.

primar sector 6 mutu„Solidaritatea este şi va râmâne în permanenţă un reper pentru echipa administraţiei locale. În Sectorul 6 am asigurat din timp echipamente de protecţie a angajaţilor din centrele sociale şi am ajutat inclusiv medicii de familie şi cadrele medicale din spitalele din Bucureşti. Am decis să transmitem un mesaj de solidaritate şi persoanelor din zonele grav afectate din ţară, astfel încât am triplat o serie de măşti primite de la DSU, reuşind să trimitem la Suceava 6.000 de bucăţi”, a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Conform Dispoziţiei nr. 592 din 28.04.2020 privind aprobarea repartiţiei unor tipuri de echipamente de protecţie destinate acţiunilor de intervenţie în combaterea infecţiilor CoVid-19, pentru Sectorul 6 sunt distribuite, de către Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, un număr de 1.840 de măşti chirurgicale de protecţie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati