Primăria Sectorului 6 a scos la licitație lucrările de construire a Fazei 3 a Parcului Liniei!

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu a anunțat că au fost scoase la licitație lucrările de construire pentru Faza 3 a Parcului Liniei din cartierul Militari.

Potrivit sursei citate, lucrările de curățare a terenului unde va fi amenajată faza a treia au început încă din vară. Terenul se află între Valea Cascadelor și Lujerului.

La finalul lucrărilor, parcul va avea o lungime de 4 kilometri și o suprafață de aproximativ 12 hectare. Bucureștenii se vor putea plimba cu bicicletele pe o pistă care se întinde de la Valea Cascadelor până la Afi Cotroceni.

„Am scos la licitație lucrările de construire a Fazei 3 a Parcului Liniei!

Până acum fără niciun parc major, Militari va avea un parc liniar de 4 km și circa 12 hectare! Va avea o pistă de biciclete de la Valea Cascadelor până la mall la AFI. O promenadă superbă, la noi, lângă blocuri”, a precizat Ciucu într-o postare pe Facebook.

Edilul a anunțat că administrația locală a depășit barierele administrative și a reușit să exproprieze mai multe terenuri necesare construirii Fazei 3 a Parcului Liniei din cartierul Militari din București.

Totodată, a anunțat că Faza 2 a parcului, care este cuprinsă între Gara Cotroceni și Bulevardul Doina Cornea, va fi finalizată în această primăvară.

Licitația pentru Faza 3 a fost publicată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) cu titlul „Proiectare și Lucrări de Amenajare zonă promenadă și agrement Strada Liniei, tronson Strada Lujerului – Strada Valea Cascadelor”. Detalii despre licitație sunt disponibile aici.

”Ne ocupăm să schimbăm fața Sectorului 6 și să-l readucem la viață”

Primăria Sectorului 6 a anunțat că, încă din vară, a început să fie curățat terenul unde va fi amenajată Faza 3 a Parcului Liniei. Au fost scoși munți de moloz, acoperiți cu pământ, cauciucuri, gunoi menajer și tot felul de vechituri.

„Boscheții depășeau cu mult statura unui om și i-am tăiat cu utilajele. De la Revoluție, după ce calea ferată industrială nu a mai funcționat, zona s-a transformat într-un maidan, groapă de gunoi!

Nu veți mai recunoaște zona! Ne ocupăm să schimbăm fața Sectorului 6 și să-l readucem la viață”, declară PS6.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati