Primăria Sectorului 6 vrea să realizeze un parc pe Bulevardul Doina Cornea

0
275
Pixabay

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) va discuta, în şedinţa din 31 octombrie, un proiect de hotărâre privind realizarea unui parc pe Bulevardul Doina Cornea, la solicitarea Primăriei Sectorului 6.

‘Se solicită Guvernului României emiterea unei hotărâri pentru transmiterea imobilului în suprafaţă de 11.382 mp (…) situat în Bulevardul Doina Cornea (fost Bulevard Vasile Milea) nr. 5G, Sector 6, din domeniul public al statului şi din administrarea Serviciului Român de Informaţii în domeniul public al municipiului Bucureşti în vederea realizării unui parc’, prevede proiectul de hotărâre, scrie pressonline.ro.

Consiliul Local al Sectorului 6 a solicitat CGMB, în luna iunie, să adopte o hotărâre prin care să solicite Guvernului emiterea unei hotărâri pentru trecerea acestui teren din domeniul public al statului în cel public al municipalităţii şi în administrarea sa, în vederea realizării parcului.

Potrivit proiectului de hotărâre, investiţiile în spaţii verzi sunt unele din cele mai eficiente metode de a creşte calitatea vieţii într-un oraş.

Primăria Sectorului 6 propune realizarea acestui parc ca urmare a numeroaselor solicitări făcute de locuitorii din Grozăveşti, care sunt lipsiţi de zone de relaxare şi recreere, explică iniţiatorii proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.