Primarul Sectorului 2, după demolarea chioșcurilor de la metrou: „Vremea șmecherilor intangibili apune”/ Promisiuni pentru comercianți

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță sprijin pentru comercianții de la metrou și spune că urmează să găsească soluții pentru ei. Primarul afirmă că cei mai mulți dintre comercianți nu știau că „cei care i-au adus acolo au făcut-o fără niciun drept”.

În același timp, edilul Sectorului 2 a precizat că, după ce a discutat cu oamenii, cei mai mulți au înțeles situația. „Cei care nu au înțeles deloc și sunt în continuare foarte vocali sunt fix cei care au creat problema – liderii sindicali care luau caimacul afacerii ilegale”, a transmis primarul.

„Azi am început demolarea chioșcurilor ilegale în stația de metrou Ștefan cel Mare. Aplicăm legea, sfidată și băgată sub preș de prea mult timp de către „intangibilii” vechiului sistem. Administrația Domeniului Public și Poliția Locală din Sectorul 2 coordonează acțiunea de la metrou. Chioșcuri construite fără autorizație, ce pun în pericol siguranța călătorilor și care funcționează pe baza unui contract expirat de 2 ani. Pentru orice om de bună credință astfel de lucruri sunt inadmisibile, dar posibile de ani de zile pentru „șmecherii” vechiului sistem. Șmecheri ce tratează metroul Bucureștean drept proprietatea lor privată. Șmecheri ce se cred „stat în stat” și de neatins” a scris Radu Mihaiu pe pagina de Facebook.

Evacuarea și demolarea spațiilor comerciale au început miercuri dimineața, în stația Ștefan cel Mare. Primele demolări au fost făcute de angajații ADP Sector 2, iar primarul Radu Mihaiu și directorul Metrorex Ștefan Paraschiv au fost și ei prezenți la acțiune. Cel din urmă s-a chinuit să deschidă ușa unui magazin cu o rangă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati