Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a solicitat inventarierea panourilor publicitare: Această piaţă e într-o zonă gri, dacă nu chiar neagră

0
101
sursa foto: Facebook - Radu Mihaiu

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunţat, luni, că a solicitat inventarierea panourilor publicitare, urmând ca regulamentul de autorizare a amplasării acestora să fie modificat.

„Azi am semnat decizia de demolare pentru cinci panouri publicitare. Apăruseră din neant pe străzile Sectorului 2. Nu aveau autorizaţie. Nu ştia nimeni cine e proprietarul. Cineva, cumva, le pusese aşa să ne testeze vigilenţa. E o practică veche şi umblă zvonul că multe dintre afişajele publicitare din Bucureşti nu au autorizaţiile necesare şi că această piaţă e într-o zonă gri, dacă nu chiar neagră. Suficient.

Am cerut inventarierea tuturor panourilor. O să le verificăm pe fiecare în parte. Schimbăm regulamentul de autorizare. Elaborăm un plan de publicitate stradală de la care să nu se mai abată nimeni. Şi facem, în sfârşit, ordine în acest domeniu”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.