Primarul Sectorului 5 acuză compania Economat că a dat pe un patinoar artificial peste 30 de milioane de euro

0

Primarul Sectorului 5, Cristian Piedone, a constatat, după ce a solicitat mai multe date din contabilitatea instituţiei pe care o conduce, că există mai multe facturi emise de societatea Economat Sector 5 SRL, în valoare de peste 30 de milioane de euro, pe care Primăria Sectorului 5 ar trebui să le plătească.

În 2018, societatea Economat Sector 5 SRL a achiziţionat un patinoar artificial de 10.700 de metri pătraţi (140 de milioane lei), 5.201 de patine de diferite mărimi (1.000 lei/ perechea), urşi polari şi pinguini – stabilizatori de echilibru pentru începători (15.000 lei fără TVA/ bucata). Patinoarul artificial este atât de mare, încât nu poate fi amplasat în niciun parc din Sectorul 5. De 2 ani, atât patinoarul, cât şi patinele se află într-un depozit situat la marginea Capitalei.

Primarul a anunţat că va refuza să plătească aceste facturi şi susţine că prioritatea fostei conduceri a Sectorului 5 ar fi trebuit să fie construirea unor instituţii de învăţământ, a unor parcuri, refacerea şi asfaltarea drumurilor sau reabilitarea blocurilor. Mai mult, edilul spune că datoriile moştenite nu fac decât să îngreuneze modernizarea Sectorului 5.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version