Primele reacții ale PSD, PNL și AUR – după anunțul cadidaturii lui Piedone la primăria Capitalei

După ce primarul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a anunțat că va candida din partea PUSL la primăria București, au venit și primele reacții venite din partea PSD, PNL și AUR.

Deputatul Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD, vorbind despre alegerile pentru Primăria Capitalei, duminică, pe B1 TV, la „Selectiv” cu Dan Bucura, s-a arătat pentru scenariul în care PSD și PNL ar susține un candidat comun „care să reprezinte într-un fel sau în altul viziunea celor două partide, dar care să poată să se bată de la egal la egal cu un primar în funcție, cu Nicușor Dan”.

  • Zetea (PSD): Eu personal aș face o alianță în București, PSD și PNL să susțină un candidat comun care să poată să se bată de la egal la egal cu un primar în funcție, cu Nicușor Dan.

Piedone este momentan candidatul PUSL(…)Probabil coaliția care se prefigurează și la nivel de București va da soluția pentru Primăria Generală, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Ionuț Stroe, duminică, pe B1 TV, la „Selectiv” cu Dan Bucura.

Ionuț Stroe (PNL): „Probabil coaliția care se prefigurează și la nivel de București va da soluția pentru Primăria Generală a Municipiului București, pentru că ce se întâmplă în momentul de față a depășit orice fel de limită (…). Datoriile acestui oraș, care are pretenții de capitală europeană, dar nu se ridică nici măcar la genunchiul broaștei, sunt achitate de o guvernare liberală, și anume de premierul Cîțu, la solicitarea domnului viceprimar Bujduveanu”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL.

Deputatul AUR Adrian Axinia a transmis că AUR nu exclude o alianță cu Piedone la primăria Capitalei.

Breaking NEWS Piedone – candidat la primăria Capitalei: Mi-a venit rândul!Voi candida din partea PUSL la primăria București.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati