Primii 1.268 de metri de conductă din șantierul de termoficare Rahova-Ferentari au fost dați în folosință

Compania Municipală Energetica Servicii București anunță că a dat în folosință primii 1.268 m de conductă în șantierul de termoficare Rahova-Ferentari.

Reprezintă 10% din Obiectivul 6 –  Magistrala Progresu-Ferentari, aferent contractului încheiat de Compania Energetica Servicii cu Primăria Municipiului București. S-a muncit fără întrerupere, uneori și peste program, pentru a înlocui țeava veche și avariată cu tehnologie nouă, conducte preizolate cu senzori de detecție a avariei. Pentru două tronsoane (CF 3 PT Doina – CRF 3’ PT 6 Sălaj și CR5 Chirigiu – CR4 Chirigiu – CR 6 Chirigiu), s-au realizat deja probele de presiune, care reprezintă etapa finală a lucrării și s-a realizat cuplarea la rețeaua funcțională. 

Cetățenii racordați la acest traseu vor scăpa de grija avariilor și de disconfortul creat de întreruperile de apă caldă și căldură, chiar din iarna care urmează.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în zonă, dar vă asigurăm de toată implicarea noastră în rezolvarea oricăror probleme apărute în derularea lucrărilor”, spune Compania.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati