Primul charter România – Maldive se lansează la Târgul de turism online

Karpaten Turism lansează în premieră charterul Bucureşti-Maldive cu ocazia primei ediţii a târgului de turism online, conform unui comunicat de presă. Zborul va fi operat de către Gulliv Air, companie specializată în chartere pe destinaţii exotice, cu un avion de tip Airbus A-330.

Pandemia a crescut interesul românilor pentru destinaţiile exotice, considerate mai sigure în această perioadă. Dacă cele mai căutate destinaţii din ultimele luni au fost Turcia, Grecia, Portugalia şi Egipt, pentru Sărbătorile de iarnă în topul preferinţelor urcă Maldive, scrie bursa.ro.

Târgul de turism are loc online între 12-16 noiembrie şi aduce super oferte pentru iubitorii de călătorii şi posibilitatea rambursării integrale în cazul anulării călătoriei în contextul restricţiilor impuse de pandemie, informează sursa citată.

„Luna noiembrie a fost mereu destinată celui mai mare târg de turism din Capitală, acolo unde ne bucuram să ne întâlnim cu toţi turiştii pasionaţi. Anul acesta nu vrem să lăsăm pandemia să strice nimănui planurile de vacanţă, astfel încât ne-am mutat online.

Am pregătit oferte cu reduceri de până la 75%, atât pentru Crăciun şi Revelion, cât şi pentru vacanţele din 2021, care vor fi disponibile online timp de 4 zile, pe o platformă special creată cu ocazia acestui eveniment. Produsul vedetă al târgului este charterul către Maldive, în perioada Revelionului şi prima săptămână din ianuarie.

Românii pot zbura în siguranţă, fără escală, la preţuri pornind de la 1199 de euro de persoană.”, a declarat Alexandru Mărginean, Manager General Karpaten Turism – Divizia Turism Extern.

Destinații sigure pe timp de pandemie

Destinaţiile către care se poate călători în siguranţă şi fără restricţii în această perioadă sunt: Turcia, Egipt, Maldive, Zanzibar, Mexic, Dubai şi Grecia.

Preţurile pentru Revelion pleacă de la 309 euro/ persoană şi includ cazare, transport cu avionul, transferuri şi asistenţă turistică în limba română. Pentru sejururile din vara lui 2021, preţurile pornesc de la 219 euro/persoană şi pot fi plătite în trei tranşe.

„Suntem optimişti şi sperăm ca în 2021 să putem relua circuitele şi sejururile în destinaţiile exotice iubite de români, precum: Thailanda, Bali, Cambodgia, India, China sau Japonia. Preţul pentru o vacanţă în Thailanda, care include 2 nopţi de cazare în Bangkok şi 5 nopţi de cazare în Phuket la hoteluri de 4 stele cu mic dejun, zbor cu compania aeriană Emirates, transferuri, zbor intern şi asistenţă turistică în limba română, este de 1499 euro/persoană”, a precizat Alexandru Mărginean.

Pentru a face experienţa rezervării cât mai sigură pentru turişti în contextul pandemiei, toate rezervările de la târg beneficiază de avantajele campaniei #restartTravel: este necesar un avans de doar 5%, se pot anula gratuit cu până la 21 zile înainte de plecare şi există opţiunea unei asigurări medicale şi storno. În plus, în cazul în care călătoria nu va fi posibilă din cauza restricţiilor impuse de autorităţi, agenţia garantează rambursarea banilor în termen de 7 zile.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati