Primul mesaj postat de Smiley după ce a ajuns acasă cu fetița

0

Smiley a postat primul său mesaj după ce s-a întors acasă împreună cu fiica sa. Cântărețul a vorbit și despre cea mai mare frică de când a devenit tată.

Cântărețul le-a dezvăluit admiratorilor cum a primit vestea că iubita sa este însărcinată, dar și care este cea mai mare frică a sa după ce a devenit tată.

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii de când prezentatoarea de la Antena 1 a adus pe lume o fetiță superbă. Celebrul artist a postat primul mesaj pe Instagram după ce s-a întors acasă cu micuța. Este vorba despre un podcast realizat alături de Mihai Bobonete și Răzvan Fodor realizat înainte ca minunea să se întâmple.

În podcast, Smiley a precizat că îi mulțumește anului 2020 pentru că atunci a aflat că a devenit tată. De asemenea, artistul a precizat că s-a pregătit intens pentru acest moment făcând exerciții fizice pentru a împinge căruciorul.

Primul mesaj postat de Smiley după ce a ajuns acasă cu fetița

„Chiar dacă 2020 ne-a dat viața peste cap, vreau să-i mulțumesc și în memoria mea va rămâne ca un an bun, pentru că a fost anul în care am aflat că voi fi tată. (…) Ca să mă pregătesc mai serios, am început să fac exerciții fizice ca să mă descurc la proba de împins căruciorul, îmi setez ceasul să sune random noaptea ca să mă trezesc random”, a spus Smiley în podcast, scrie romaniatv.net.

”Eu când am aflat că am fată am venit acasă într-o seară și am zis că o să mă duc să mă antrenez la o sală, să fac niște box. Gina râdea de mine și am zis că o să am fată, trebuie să fiu în formă. Toți tații au frica asta: să nu-și bată alții joc de munca mea”, a continuat el.

Gina Pistol a născut

Gina Pistol a născut, marţi, 9 martie 2021, o fetiţă perfect sănătoasă, iar artistul nu își mai încape în piele de mândrie. Cele două vedete au așteptat venirea pe lume a fetiței lor, care acum le-a umplut sufletele de bucurie.

”Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta” , a scris Smiley.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version