Prof. Dr. Ovidiu Băjenaru a încetat din viaţă, din cauza noului coronavirus

Profesorul doctor Ovidiu Băjenaru, șeful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB), a încetat din viaţă, joi, din cauza noului coronavirus.

Profesorul doctor Ovidiu Băjenaru era internat la Institutul Matei Balș din Capitală de o săptămână și jumătate.

Prof. Dr. Cătălina Poiană, preşedintele Colegiului Medicilor din Bucureşti, a transmis un mesaj de condoleanţe, în numele Biroului Executiv al CMMB.

“Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti transmite sincere condoleanţe pentru pierderea unui mare profesor al medicinei româneşti, dr. Ovidiu Băjenaru.Gândurile noastre merg către cei apropiaţi de profesorul Ovidiu Băjenaru. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Profesorul Ovidiu Băjenaru a reprezentat o personalitate desăvârşită în medicina românească, un profesor excelent de neurologie, un medic neurolog profesionist şi un dascăl apreciat de studenţii săi”, a transmis prof. Dr. Cătălina Poiană.

În vârstă de 63 de ani, Ovidiu Băjenaru era absolvent al Facultății de Medicina – UMF ”Carol Davila” București, devenind prodecan al Facultatii ”Carol Davila”, în anul 2000, post pe care l-a ocupat până în 2004.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati