Prognoză specială București: Minime de până la -5 grade și strat proaspăt de zăpadă

Meteorologii au emis, miercuri, o prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă până vineri, la ora 10.00. Vremea va fi rece, cu minime de minus 4 -5 grade. Meteorologii anunță vânt slab și moderat și strat proaspăt de zăpadă, potrivit datelor furnizate de ANM.

Potrivit ANM, de miercuri de la ora 10.00 până joi la ora 8.00, cerul va fi mai mult noros pe parcursul zilei, dar probabilitatea pentru precipitații mai ales sub formă de ninsoare va fi redusă.

Noaptea, cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -4…-3 grade.

De asemenea, meteorologii spun că de joi de la ora 8.00 până vineri la ora 10.00, vremea va fi rece. Cerul va fi temporar noros, iar spre seară și în prima parte a nopții, va ninge slab și se vor depune 1…2 cm de zăpadă peste stratul deja existent.

Vântul va sufla slab și moderat (rafale de 25…35 km/h). Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -5…-4 grade.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati