Programul băncilor pe 30 noiembrie și 1 decembrie. Toate oficiile poștale sunt închise până pe 5 decembrie

Oficiile poștale sunt închise de pe 30 noiembrie până pe 5 decembrie, iar băncile comerciale nu vor lucra cu publicul în următoarele două zile.

Toate sucursalele bancare urmează să fie deschise pe 2 decembrie. Vor exista doar anumite sucursale, cu program special, deschise în cele două zile.

În tot acest timp vor funcționa bancomatele, serviciile de online banking și POS-urile băncilor.

De asemenea, clienții care vor avea probleme legate de serviciile bancare sau carduri au la dispoziție sprijinul operatorilor din call-center-uri, scrie Adevărul.

Magazinele Enel din municipiul Bucureşti și din judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise miercuri, 30 noiembrie, joi, 1 decembrie, zile libere legale, respectiv vineri, 2 decembrie. Serviciul de call center va fi disponibil în intervalul 30 noiembrie – 1 decembrie numai pentru informații în sistem automat precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold.

În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona după programul obişnuit:de luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 9 la ora 17 în municipiul Bucureşti şi de la ora 8 la ora 16 în judeţele Ilfov şi Giurgiu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati