Protest al candidatului USR la Primăria Sectorului 5. Alexandru Dimitriu: ”Guvernul nu îi lasă pe cetățenii Sectorului 5 să își voteze primarul” – VIDEO

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5, Alexandru Dimitriu, a organizat duminică un protest în fața primăriei de sector, față de refuzul Guvernului de a organiza alegeri.

„Protestăm pentru că domnii Ciucă și Ciolacu încalcă legea. Sunteți ilegali, este momentul să vă opriți. Dacă nu faceți alegeri, voi merge mai departe cu plângerea penală pe care am depus-o și veți face pușcărie. Voi merge mai departe cu în justiție si instanța va va obliga să faceți alegeri”, a afirmat Alexandru Dimitriu, citat într-un comunicat al USR.

”Guvernul nu îi lasă pe cetățenii Sectorului 5 să își voteze primarul”

Potrivit sursei citate, Guvernul „încalcă Constituția, încalcă Codul Administrativ, și nu îi lasă pe cetățenii Sectorului 5 să își voteze primarul”.

„Dacă nu vor face alegeri, vom fi stat doi ani și jumătate cu un primar ilegal. Legea este clară. În 90 de zile de când se vacantează postul de primar, și asta s-a întâmplat în iulie, trebuie să se organizeze alegeri. Azi ar fi fost ultima zi în care puteau să organizeze alegeri și să respecte legile. Nu au făcut-o pentru că le este frică. Le este frică că își pierd posturile. Sunteți ilegali, este momentul să vă opriți. Dacă nu faceți alegeri, voi merge mai departe cu plângerea penală pe care am depus-o și veți face pușcărie. Voi merge mai departe cu în justiție si instanța va va obliga să faceți alegeri”, a afirmat candidatul USR.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati