Protest în Justiţie la Judecătoria Sectorului 3. Mai multe procese au fost suspendate

0
495
Pixabay

Personalul auxiliar de la Judecătoria Sectorului 3 a declanşat vineri, timp de două ore, un protest spontan, nemulţumirile oamenilor fiind legate de neplata integrală a salariilor.

„Astăzi, 08.12.2023, în intervalul 10,00 – 12,00, personalul auxiliar de specialitate din cadrul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti organizează un protest spontan, timp în care se va suspenda programul cu publicul şi şedinţele de judecată (cu excepţia urgenţelor). Motivele acestui protest sunt nemulţumirile legate de neplata integrală a salariilor timp de 7 luni, a comunicării din partea MEP că nu se vor aloca bani pentru plata integrală a salariilor şi nici a tranşelor scadente în anul 2023 din hotărâri judecătoreşti şi alte acte administrative”, se arată pe un afiş lipit pe holurile instanţei, scrie Agerpres.

Avocatul Adrian Cuculis susţine că deja se primesc termene în procese pentru Crăciunul anului viitor.

„Protest în Justiţie la Judecătoria Sectorului 3. Primim deja termene pentru Crăciunul viitor. Dacă lucrurile vor merge aşa pe mai departe, vom începe să primim termene în 2025. Asta se traduce într-un blocaj al rezolvării cauzelor atât de natură penală, cât şi civilă şi să nu uităm că în fiecare zi se mai prescrie câte un dosar penal (răspunderea penală)”, a transmis Adrian Cuculis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.