PSD va depune moţiune simplă împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat, luni, că va fi depusă în această săptămâna la Senat moţiune simplă împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui. El a adăugat că, deşi social-democraţii sunt în opoziţie, va fi încercată crearea unei majorităţi.

”Am luat hotărârea să depune săptămâna asta, la Senat, moţiunea împotriva ministrului Năsui, aşa cum am anunţat. Motivele le cunoaşteţi: blocarea Măsurii 3 din fonduri europene, a declarat Ciolacu.

„Suntem în opoziţie. Vom încerca să creăm majoritate. De data aceasta vom depune moţiunea la Senat”, a afirmat liderul PSD, care a mai spus că este foarte posibil să mai fie depuse şi alte moţiuni simple.

Liderul PSD a explicat că peste 400 de milioane de euro sunt blocate, ”pentru că ministrul şi-a făcut un cont de administrator în procedura de selectare a companiilor”, scrie news.ro.

În 22 februarie, prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a anunţat că partidul din care face parte va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei Cladiu Năsui, în Parlament, după dezbaterile din Legislativ pe bugetul pentru 2021.

În replică, ministrul Economiei, Claudiu Năsui a anunţat că a depus plângere penală in rem la DNA legată de suspiciuni de corupţie cu privire la înscrierile în platforma de granturi acordate IMM-urilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati