RADET schimbă conductele de termoficare pe o stradă din zona Unirii

RADET anunţă că au început lucrările de înlocuire conducte executate cu terţi, în zona Unirii – str. Radu Vodă. Totodată, începând de marți vor începe lucrările de modernizare a reţelei de termoficare şi în zona străzii Danubiu din sectorul 3 al Capitalei.

În paralel cu aceste lucrări se intervine deja în sectorul 1 zona Aviaţiei – Pipera- Nicolae Caramfil, în zona Dorobanţi – Iancu de Hunedoara şi în zona Domenii – Ion Mihalache.

În următoarea perioadă vor mai începe lucrări în sectorul 2 zona Pantelimon – str. Hăţişului, în sectorul 3 zona Sălăjan – strada Ştefan Constantin, zona Vitan – Bîrzeşti – str. Răcari, în sectorul 4 zona Piaţa Reşiţa, zona Berceni – str. Turnu Măgurele, în sectorul 5 în zona Cotroceni – str. Geniului şi în sectorul 6 vor fi deschise şantiere în zona Militari pe străzile Apusului şi Părăluţelor.

RADET spune că aceste intervenţii fac parte din acordurile – cadru pentru lucrările de primă urgenţă de schimbare a 27 km de reţea în decurs de doi ani.

Regia mai anunță că lucrările se vor desfăşura pe toată perioada sezonului de încălzire, fără a fi însă afectată furnizarea agentului termic.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati