Radu Mihaiu: Am trimis către PMB 1.328 cereri de aviz de defrişare şi nu am primit decât pentru câteva cazuri/ Ne cad copacii în cap

1
Foto: Facebook / Radu Mihaiu

Primarul din Sectorul 2, Radu Mihaiu, atrage atenția, într-o postare pe Facebook, că „ne cad copacii în cap” prin oraș, iar PMB nu ia absolut nicio măsură.

Primarul Sectorului 2 critică Primăria Capitalei pentru că refuză să dea aviz pentru toaletarea sau defrişarea copacilor cu probleme.

Radu Mihaiu: „Pomii din București nu sunt îngrijiți”

„Am trimis către PMB 1.328 cereri de aviz de defrişare şi nu am primit decât punctual pentru câteva cazuri.

Ieri a bătut vântul puţin mai tare în Bucureşti şi au căzut 19 copaci. Anul acesta am avut 72 de astfel de incidente. Mai grav e că nu e o surpriză pentru nimeni. Nu e niciun secret că pomii din Bucureşti nu sunt îngrijiţi corespunzător (nu s-au făcut toaletări, pomii complet uscaţi nu au fost defrişaţi). E valabil în tot oraşul pentru că PMB nu emite avizele necesare acestor lucrări”, a scris, luni seară, pe Facebook, primarul Radu Mihaiu.

Foto: Facebook / Radu Mihaiu

„Am trimis către PMB 1.328 cereri de aviz de defrişare şi/sau toaletare şi nu am primit decât punctual pentru câteva cazuri. Eu înţeleg că înainte s-au făcut toaletări agresive şi defrişări fără sens. Dar unele toaletări şi unele defrişări chiar sunt necesare. Nu se poate să înlocuim un exces cu un alt exces. Ne cad copacii în cap! Deja a devenit o problemă de siguranţă pentru locuitorii din Bucureşti”, a declarat edilul.

Primarul Sectorului 2 arată că a solicitat „în nenumărate rânduri” primarului general al Capitalei să vină cu o soluţie la problema copacilor îmbătrâniți și/sau uscați. Reacția PMB? „Deocamdată, primim doar promisiuni. E o situaţie urgentă. Pe măsură ce intrăm în sezonul rece, riscul unor prăbuşiri de copaci creşte considerabil”.

Foto: Facebook / Radu Mihaiu

1 COMENTARIU

  1. Lasati copacii in pace, imbecilii si vandutii dreacu ce sunteti! Am vazut cu totii ce dezastru ati produs la nivelul Bucurestiului, la fel cum am vazut dezastrul identic de la nivelul tuturor oraselor tarii in care s-a operat marea „toaletare”. Oamenii s-au sesizat, bai criminalilor! Manipularea e manipulare atata timp cat lumea pune botul la ea. Cand n-o mai face, e doar fariseism si delincventa, iar in situatia toaletarilor/ defrisarilor (asa cum s-au facut) se intra masiv pe cod penal, cu voi cu tot! Asa ca hai mars!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version