Radu Mihaiu: După lupte seculare, avem în sfârșit tarife corecte pentru gunoi.

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu spune că, după „lupte seculare, care au durat câteva luni bune, avem în sfârșit tarife corecte pentru gunoi”.

„Acest sistem bazat pe cele două principii clare – ”poluatorul plătește” și ”plătește cât arunci” – și-a dovedit eficiența în multe alte orașe care sunt mult în fața noastră în ceea ce privește gestionarea deșeurilor.

În paralel cu negocierea la virgulă a fiecărui punct din lista de fundamentare, am realizat și un studiu de gunoi care să ne ajute cu conversia din greutate în volum. Astfel, conform tarifului propus acum, o pubelă de 120 litri ar costa 10,33 lei, iar una de 240 litri 20,67 lei. Ca termen de comparație, acest tarif este un pic mai mic decât la Sectorul 4, singurul sector care mai are acest sistem implementat deja.
Vă invit luni, 19 iulie, la ora 17:00, la o dezbatere publică online în care să discutăm fiecare nelămurire pe care o aveți. Vă puteți înscrie foarte simplu – ne comunicați solicitarea dvs. la adresa infopublice@ps2.ro. Vă rugăm să ne precizați numele dvs., telefonul și adresa de email (necesare pentru a vă furniza link-ul pentru conectare)”, a scris Mihaiu, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati