Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2: Hala Centrală din Obor s-a închis temporar, nu și piața/ Imagini revoltătoare cu mizeria găsită – VIDEO

0
Foto: Antena3

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, anunță că s-a închis temporar Hala Centrală din Obor, însă nu și piața, cea mai mare piață din țară. Acesta asigură faptul că cei care îi trec pragul ” vor găsi cele necesare la restul de facilități deschise, în plină siguranță”.

Hala veche din Obor a fost închisă de către inspectorii de la Protecția Consumatorilor pe o perioadă de maxim 6 luni, explică edilul, după ce condițiile lăsau de dorit.

”De mult se cereau investiții acolo și poate acum, după acest episod, proprietarii vor demara modernizare spațiilor de vânzare și depozitare.”, mai spune sursa citată.

Cu privire la Piața Obor, Mihaiu spune că aceasta a trecut peste multe momente dificile de-a lungul anilor și s-a dezvoltat. ”Clienții care ii trec pragul vor găsi cele necesare la restul de facilități deschise, în plină siguranță. Vom încerca pe cât posibil să acomodăm comercianții rămași fără spații de desfacere în celelalte zone.”, a precizat primarul.

Complexul comercial Piața Obor și Hala Terminal rămân deschise și vă așteaptă cu produse de tot felul la prețuri accesibile, conchide Radu Mihaiu.

Imagini revoltătoare cu mizeria găsită: ”Nu ne venea să credem”

„Cel mai mult m-au impresionat oamenii care veniseră în piață la cumpărături și vedeau, odată cu noi, mizeria pe care o descopeream în galantare. Nu ne venea să credem: nici nouă, nici lor.

Vreau să sublinez un lucru foarte important: niciodată nu ne-am dorit închiderea activității unui operator economic. Nu acesta este scopul nostru!

Dar mesajul este unul foarte scurt: Faceți curățenie, respectați reglementările în vigoare și, astfel, vă puteți relua activitatea.

Alegerea este doar a operatorilor economici.

Curățenia în spațiile comerciale, vitrine igienizate și conforme sau depozitarea corectă a mărfurilor sunt lucruri absolut normale, nu excepții.

Sănătatea oamenilor nu se negociază, iar noi manifestăm toleranță zero față de cei care arată respect zero consumatorilor”, a declarat Mihai Culeafa, președintele ANPC.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version