Radu Mihaiu reamintește: Gunoiul menajer trebuie scos în pubele cât mai aproape de momentul ridicării

1

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu spune că pentru a gestion gunoiul civilizat, acesta trebuie scos în pubele cât mai aproape de momentul ridicării și astfel se evită sacii „împuțiți la baza stâlpilor”.

„De aceea e important să existe pubele la fiecare gospodărie, să nu fie sparte și să fie curățate periodic. Am pornit o acțiune de livrare a recipientelor destinate gunoiului menajer. Se înlocuiesc cele sparte și stricate. Ne concentrăm eforturile pe zonele unde știm că gunoiul e scos la stâlp într-un procent mare. 

Aceste pubele sunt gratuite, sunt incluse în contractul de salubrizare. Deși această obligație nu a mai fost pusă în practică de ani de zile, ne asigurăm că o vom derula atât cât e nevoie, până când fiecare gospodărie are ce îi trebuie pentru a-și gestiona gunoiul civilizat”, a scris Mihaiu, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Mi-e teama ca, intr-o reala „preocupare” pentru profitul SC SUPERCOM SRL, si nicidecum pentru asigurarea unui mediu de viata sanatos contribuabililor S2, dl primar RM induce public confuzia intre ridicarea gunoiului menajer (din pubele) si depozitarea necontrolata a gunoiului (pungile si sacii de la stalp). Pentru cea de-a doua categorie insa, deasemenea prevazuta in controversatele contracte si acte aditionale incheiate cu operatorul sus-amintit, desi ne-am conformat obligatiei de plata a TAXEI DE HABITAT, calitatea servicului de salubrizare a cailor publice dar si a spatiilor verzi, NU poate fi evaluata din cauza lipsei cronice in teren a Politiei Locale S2. Din goana autoturismului din dotare NU pot fi nici macar vazute gunoaiele ce zac zile intregi nematurate ori abandonate pe spatii ce au fost candva verzi si nici starea strazilor care NU AU FOST NICIODATA STROPITE/SPALATE. Aceeasi neglijenta o manifesta PLS2 si fata de indicatoare de circulatie dezafectate de firmele ce desfasoara diverse lucrari edilitare si care, la plecare, NU le reamplaseaza acolo unde le-au gasitci acolo unde le-au abandonat. Am oferit cateva exemple din cartierul FLOREASCA, dle primar, in speranta implicarii vreunui consilier local ori a vreunei structuri din aparatul primarului / PS2 si, de ce nu, chiar a Dv. Va asteptam !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version