Rares Bogdan considerat de către o jurnalistă – un “personaj profund nociv”

Într-o postare pe pagina sa de facebook, jurnalista Sidonia Bogdan il considera pe europarlamentarul Rares Bogdan – “un personaj profund nociv”.

 

  • Jurnalista explica in postare de ce-l considera “nociv” pe Rares Bogdan, printr-o retrospectiva a activității fostului moderator tv, actual europarlamentar PNL.

Va prezentam in continuare postarea integrala de pe facebook a jurnalistei:

sidonia bogdan rares”De ce Rares Bogdan este un personaj profund nociv

– a făcut bani încă din tinerețe împreună cu fiului unui fost șef DGIPI, Stoian Rusu, un milițan securist; evident că nu au făcut bani pe ideile lor, know how-ul venea de la seniorul securist

– a fondat Ziarul de Cluj si primea contracte din partea companiilor de stat prin trafic de influență, inclusiv prin această relație Rusu;

– firmele sale au avut zeci de contracte cu statul, obținute prin notoritatea câștigată ca „jurnalist”, deși asta nu a fost niciodată numai jurnalist.

– mentorul său a fost Sorin Roșca Stănescu, care i-a fost și naș de cununie, alt securist.

– este prieten cu Hellvig, iar cu încurajarea lui Iohannis, a ținut emisiunea de la Realitatea, o emisiune cu filon patriotard naționalist, care a fost văzută drept nucleul dur al opoziției la Dragnea; în timp ce Iohannis nu dorea a fi prea mult deranjat, apropiatul său făcea opoziția la PSD.

– a făcut agitație pentru 10 august cu multe luni înainte de protest, tot ca o formă de opoziție la Dragnea, distrugând caracterul civic al protestului, el folosindu-se de protest pentru viitoarea ascensiune politică.

– pentru mizeria aia de emisiune și agitațiile pentru 10 august a primit funcții mari în PNL; un politician cinstit niciodată nu ar fi putut avea aceasta ascensiune fulminantă politică

– a apărut în interceptări DNA

– a avut relații cu Gabriel Oprea.

– este lacom, fudul, superificial și disperat după putere.

– e construcția politică Iohannis- Hellvig, un exponent al trecutului.”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati