Rareș Hopincă, City manager-ul Sectorului 5: 𝐒𝐚𝐩𝐭𝐚𝐦𝐚𝐧𝐚 𝐜𝐮 𝐬𝐚𝐩𝐭𝐚𝐦𝐚𝐧𝐚 𝐬𝐢 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐜𝐮 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐬𝐜𝐡𝐢𝐦𝐛𝐚𝐦 𝐢𝐧 𝐛𝐢𝐧𝐞 𝐒𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝟓!

0

City manager-ul Sectorului 5 al Capitalei, Rareș Hopincă, a fost în zona Vadu Nou, strada Bacău, strada Sălaj, strada Cobadin, strada Făt Frumos, în zona Parcului Sebastian, în zona Mărgeanului pentru a verifica stadiul lucrărilor și pentru a vorbi cu oamenii.

  • Hopincă: Asfaltăm, facem noi locuri de parcare, refacem spațiul verde, plantăm tei, reabilităm blocuri. Sectorul este un șantier, dar se transformă în bine!

”O nouă zi de sâmbătă ne prinde pe șantiere. Îmi place să îmi beau cafeaua alături de oamenii din Sectorul 5 și alături de colegii noștri care sunt la muncă. Verificăm, remediem, criticăm, dar și felicităm, unde e de felicitat.

….

Am notat sugestii, opinii, idei de noi proiecte și numere de telefon! În general, primim idei bune din teren și, din experiență, mai mult de jumătate dintre acestea sunt implementate pe loc.

Ca o concluzie din șantiere pot spune că sunt mulțumit. Sectorul începe să arate așa cum îmi doresc: curat, civilizat, verde și cu spații publice de calitate. Mai este mult de lucru, dar începutul este bun.

Vă mulțumesc tuturor că ne sunteți alături! Împreună facem sectorul frumos!

PS: Nicio pădure fără uscături. Și astăzi l-am prins pe inspectorul Tom, responsabil de zonă în Aleea Bacău, dormind în post! Inspectorul Tom a fost trezit din somn și aspru sancționat!”, a transmis Hopincă pe pagina sa de Facebook.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version