„Raya şi ultimul dragon”, animaţie Disney, lansată vineri în cinematografele româneşti

„Raya şi ultimul dragon/ Raya and The Last Dragon”, animaţie Disney realizată pe computer, va fi lansată vineri în cinematografele româneşti.

Filmul spune povestea unei lumi fantastice – Kumandra – unde, în urmă cu mult timp, oamenii şi dragonii trăiau împreună în pace şi armonie. Legătura dintre cele două specii era atât de strânsă, încât atunci când o forţă malefică a ameninţat tărâmul, dragonii s-au sacrificat ca să îi salveze pe oameni.

După cinci secole aceeaşi forţă malefică îşi face apariţia din nou, ameninţând să distrugă întreaga lume. Acum este datoria unei fete războinice – Raya – să ia urma ultimului dragon legendar, faimos pentru puterile lui, şi să îi readucă împreună pe oamenii dezbinaţi din ţinut, reinstaurând pacea.

Regia filmului este semnată de Don Hall şi Carlos López Estrada, iar co-regizori sunt Paul Briggs şi John Ripa. Producătorii sunt Osnat Shurer şi Peter Del Vecho, iar scenariul este realizat de Qui Nguyen şi Adele Lim.

“Raya și ultimul dragon”, cel mai recent film de animație marca Disney spune povestea unei tinere războinice – Raya – care a pierdut tot ce conta în viață, dar are acum șansa de a recâștiga încrederea și a readuce paceaa și unitate în lumea pe care trebuie să o salveze de o forță malefică. Pentru a reuși în lupta cu răul pleacă în căutarea ultimului dragon legendar din tărâmul fantastic Kumandra sperând că super puterile lui îi vor fi de folos. Călătoria aceasta este nu numai o căutare, ci și o inițiere importantă.

Filmul “Raya și ultimul dragon”, este distribuit în România de Forum Film România și are premiera în cinematografe în data de 18 iunie 2021, în format dublat (2D și 3D).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati