Razie a polițiștilor din Capitală pentru a depisata șoferi care au consumat alcool ori substanțe psihoactive

28 de șoferi au rămas fără permis de conducere azi noapte în Capitală. Polițiștii Brigăzii Rutiere s-au concentrat mai ales asupra șoferilor care se urcă la volan după ce au consumat alcool ori substanțe psihoactive. În total s-au dat 16o de amenzi și s-au întocmit 7 dosare penale, scrie Bucurestifm.ro.

Un tanăr în vârstă de 24 de ani a condus un autoturism pe B-dul Unirii în timp ce se află sub influența substanțelor psihoactive. Persoană în cauza a fost testată cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive(Cannabis). Conducătorul autoturismului a fost condus la sediul INML pentru recoltarea probelor biologice. În cauza s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal.

Un bărbat în vârstă de 28 a condus un autoturism pe str. Reșița sub influența substanțelor psihoactive. Acesta a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive (Opiu). Conducătorul autoturismului a fost condus la sediul INML pentru recoltarea probelor biologice. În cauza s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a condus un autoturism pe b-dul Pieptenari și nu a oprit la semnal regulamentar al polițiștilor rutieri, care au plecat în urmărirea acestuia și au reușit să îl oprească pe Str Alexandru Antoniu intersecție cu Str. Fochistilor. În urmă verificărilor efectuate s-a constatat că persoană în cauza avea dreptul de a conduce suspendat, context în care s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 335 alin. 2 din Codul Penal.

Un bărbat de 25 de ani a condus un autoturism pe Splaiul Independenței sub influența băuturilor alcoolice fiind testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0.27mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoană în cauza a fost sanctionată cu amendă în cuantum de 1305 lei iar că măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati