Razii ale polițiștilor în noaptea de vineri spre sâmbătă: șoferii au primit amenzi de aproape 62.000 de lei

Poliţiştii Brigăzii Rutiere a Capitalei au dat, în cadrul unor acţiuni efectuate vineri noapte şi sâmbătă noapte, 98 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 61.335 lei, şi au constatat 16 infracţiuni la regimul circulaţiei, conform agenției de presă Agerpres.

„La data de 20/21, respectiv 21/22 ianuarie, poliţiştii Brigăzii Rutiere au acţionat pe arterele din Capitală pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanţilor la trafic şi combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive”, informează un comunicat transmis, duminică, AGERPRES.

Au fost date şapte amenzi pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului, patru pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive, una pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, două pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu permisul suspendat/anulat şi două conform Legii nr. 143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

De asemenea, au fost reţinute 16 certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constate şi 52 permise de conducere.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati