REACȚIA PNL în scandalul ”demisiilor” din Filiala Sector 3 din Capitală: Am rămas surprins să găsesc înregistrate doar 5 demisii

0
1077

După ce liderul TNL Sector 3, Petrut Gheorghita, a transmis pe pagina sa de Facebook că, împreuna cu echipa sa din Tineretul National Liberal – Filiala Sector 3, demisionează din PNL și îl va susține pe Ludovic Orban in construcția unei noi formațiuni politice, publicând și poze în care apar mai mulți tineri ce-ar sta la coadă să-și depună demisiile, a venit și reacția PNL prin secretarul general adjunct, deputatul Gheorghe Pecingină. 

Pecingină: Socoteala aruncată în presă, nu se potrivește cu cea găsită în sediu. Am rămas surprins să găsesc la secretariat înregistrate doar 5 demisii, iar dintre cei 5, 4 demisionari nu se găsesc în baza de date MyPNL, ci doar unul singur. Iar acela nu este membru PNL Sector 3, ci membru Sector 1.

În calitate de secretar general adjunct al PNL, desemnat să preiau patrimoniul filialei PNL Sector 3, inclusiv baza de date, am cercetat povestea demisiilor din organizație, despre care am citit în presă., precizează Pecingină în postarea de pe facebook.

”Totuși, pentru a clarifica situația, am cerut explicații Secretariatului General al organizației, însă fără rezultat, scuzându-se că niciunul dintre ei nu este în oraș. În orice caz, totul pare să fie o furtună într-un pahar cu apă, baza de date predată numărând 1099 de membri.

  • Cam asta este, pe scurt, povestea “demisiilor” din PNL Sector 3.

Nu vreau să spun mai multe despre obiceiurile vechii conduceri, pentru că avem lucruri importante de făcut și prefer să-mi folosesc energia ajutând guvernul PNL și construind în Partidul Național Liberal.

Am vrut doar să aduc toate aceste lămuriri, pe cifre, pentru că este păcat să ne batem joc de munca unei filiale, care înseamnă mai mult decât interesele vremelnice ale unui președinte sau altul.”, a mai transmis Gheorghe Pecingină pe facebook.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.