Rectificarea bugetară a fost votată de consilierii Primăriei Sectorului 1

Bani mai multi pentru bugetul Adminstrației Domeniului Public Sector 1, buget mai mare pentru reparațiile de străzi, pentru reabilitarea blocurilor și pentru investițiile din unitățile de învățământ din Sectorul 1. Acestea sunt o parte din propunerile făcute în proiectul de rectificare a bugetului centralizat al Sectorului 1, care a fost votat vineri, în majoritate, de Consiliul Local al Sectorului 1.

De exemplu, proiectul prevede alocarea sau majorarea unor sume de bani pentru lucrări de investiții la Școala Gimnazială „Herăstrău”, Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” și la Școala Gimnazială Ion Heliade Rădulescu. În cazul ADP, banii vor fi direcționați către implementarea „Planului de siguranță rutieră a Sectorului 1”, plantarea de mii de arbori și arbuști, întreținerea și amenajarea spațiilor verzi, dar și pentru înființarea de noi spații verzi.

Întregul proiect de rectificare bugetară, cu sumele exacte de bani și fundamentarea acestora, poate fi consultat pe site-ul Primăriei Sectorului 1, la rubrica „Convocator ședințe.”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati