Restricții de circulație în zona Parcului Titan din Capitală, de Revelion; Harta cu restricţiile rutiere

0

În perioada 31 decembrie 2022, începând cu ora 19.00 – 01 ianuarie 2023, până la ora 00.30, Poliția Rutieră București anunță restricții de circulație, pe b-dul Liviu Rebreanu segmentul de drum cuprins între strada Câmpia Libertății și b-dul Nicolae Grigorescu, strada Câmpia Libertății, segmentul de drum cuprins între strada Baba Novac și b-dul Liviu Rebreanu, strada Lunca Bradului, segmentul de drum cuprins între b-dul Liviu Rebreanu și b-dul Nicoale Grigorescu, pentru că în Parcul Titan va avea loc evenimentul dedicat Revelionului 2022 – 2023.

”Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului rutier şi de prevenire a accidentelor de circulație. De asemenea, solicită conducătorilor de vehicule:

* să circule cu prudență şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic;

* să folosească mijloacele de transport în comun pentru a preîntâmpina blocajele în trafic;

* să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze fără motiv întemeiat în cazul în care se află în zone aglomerate;

* să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri aflați în trafic pentru siguranța circulației.

Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce în prealabil s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.

Harta cu restricţiile rutiere poate fi consultată pe site-ul https://bpr.politiaromana.ro.”, se mai precizează în comunicatul de presă remis redacției.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version