Restricții de circulație și trasee modificate în zona Arenei Naționale în timpul meciului FCSB-Farul Constanța

Mai multe restricții de circulație vor avea loc luni, cu ocazia meciului de fotbal între FCSB și Farul Constanța. Astfel, începând cu ora 18:30, circulația rutieră va fi restricționată pe Bd. Pierre de Coubertin, pe tronsonul cuprins între Str. Vatra Luminoasã și rondul de la intrarea în stadion, scrie Buletin de Bucuresti.

De altfel, circulația mijloacelor de transport public de pe pe liniile 86, 90 și 143 va fi modificată până la ridicarea restricțiilor de circulație, astfel:

  • Linia de troleibuz 86 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Dridu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă;
  • Linia de troleibuz 90 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Mircea Vulcănescu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.
  • Linia de autobuz 143 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Str. Baicului/Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat, pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand I, Bd. Gării Obor, până la terminalul  „Baicului” (aferent liniilor 69, 86 și 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, după care va urma traseul actual până la terminalul „Bucur Obor”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati