Restricţii temporare de trafic pe Şoseaua Fundeni, pentru reparaţii la conductele de gaze

Brigada Rutieră din București anunță restricţii temporare de trafic pe Şoseaua Fundeni, pentru reparaţii la conductele de gaze.

Circulaţia rutieră este restricţionată, de marţi, pe Şoseaua Fundeni – intersecţie cu Strada Căpreni, Şoseaua Fundeni pe breteaua de trecere pe sub pod în dreptul nr. 103-105 şi Strada Drăguşin Deleanu nr. 67, unde vor avea loc lucrări de reparaţii la conductele de distribuţie gaze naturale.

Pe Şoseaua Fundeni – intersecţie cu Strada Căpreni, a fost restricţionată circulaţia pe banda a II-a, pe ambele sensuri de mers, pe Şoseaua Fundeni pe breteaua de trecere pe sub pod în dreptul nr. 103-105 – pe banda I, pe sensul de mers către pod, iar pe Strada Drăguşin Deleanu nr. 67 – pe banda I de circulaţie către capătul străzii, informează Brigada Rutieră.

”Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri’” arată sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati