Rică Răducanu a fost operat de urgență la Spitalul Colentina din București. Care este starea fostului portar

Rică Răducanu, fostul portar de la Steaua, Rapid și Sportul Studențesc, a fost internat de urgență la Spitalul Colentina din București. În plus, acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Rică Răducanu a fost operat de urgență la Spitalul Colentina din București din cauza unui adenom de prostată. Cu toate acestea, medicii au declarat că acum fostul portar se află în afara oricărui pericol. Luni sau marți, acesta va fi externat, după ce se vor rezolva problemele urinare pe care le avea din cauza afecțiunii, scrie evz.ro.

Adenomul de prostată este cea mai frecventă tumoră benignă a bărbatului cu vârsta de peste 60 de ani. 70 % dintre bărbați suferă de această afecțiune, mărirea volumului prostatei făcându-se sub influența hormonilor androgeni.

Rică Răducanu a fost operat la Spitalul Colentina. Vara trecută a fost diagnosticat cu apnee

Încă de la începutul anului au apărut în spațiul public informații cu privire la faptul la starea de sănătate precară a fostului fotbalist.

Vezi și: Un spital din București are un aparat medical unic în sistemul de sănătate de stat din România

Vara trecută, Rică a declarat că riscă să moară în somn. La control, medicul i-a spus fostului portar că în 5 minute a avut 77 de secunde în care nu a respirat. De acum înainte, Rică Răducanu va trebui să doarmă purtând o mască.

„Din cauza loviturilor și a plonjoanelor. Mulți mi-au dat cu piciorul în nas, mi-au rupt toată partea asta și nu respir deloc pe aici. Apoi am avut probme cu gâtul, cu lovituri la cap, peste tot și mi-a zis că trebuie să vin, că s-ar putea să mor în somn”, a dezvăluit fostul sportiv.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati