Român prins în Italia în timp ce fura curent pentru a-și încărca Tesla

0
sursa foto: Unsplash

Un român de 46 de ani a fost suprins de carabineri în timp ce își încărca mașina electrică la o priză aparținând primăriei Vergato, o comună din provincia Bologna, scrie presa italiană. Autoritățile l-au denunțat și acum este acuzat de furt calificat în formă continuată.

Bărbatul care și-a pus la încărcat mașina electrică Tesla la priza deținută de autoritățile unei localități din Apenini a fost prins de un angajat al primăriei, notează publicațiile locale Il Resto del Carlino și Reno News, citate de HotNews.ro.

Acesta a anunțat carabinierii, care l-a reclamat pe român pentru furt calificat în formă continuată. Forțele de ordine l-au surprins chiar în timp ce alimenta și i-au cerut să își deconecteze mașina.

Totul a pornit când angajatul primăriei a văzut pe camerele de supraveghere că bărbatul își făcuse un obicei din a-și încărca mașina electrică, o Tesla albă, la stația municipalității.

Bărbatul a fost surprins în repetate rânduri în imagini video în timp ce fura curent.

Carabinierii l-au prins în flagrant pe 23 mai, după ce au constatat că bărbatul a mai încărcat mașina de patru ori în total, la ore și zile diferite în zilele precedente.

Bărbatul, care deja era cunoscut de polițiști, a explicat că o persoană din comună i-a spus că poate folosi stația primăriei pentru a-și încărcat mașina, însă carabinierii nu au crezut varianta românului și va fi cercetat pentru furt calificat în formă continuată.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version