Sâmbătă și duminică, liniile 93, 105, 138, 232 și N121 vor funcționa pe trasee modificate

Proiectul „Străzi Deschise – Bucureşti, Promenadă Urbană 2024” modifică traseele pentru cinci linii STB, în acest weekend.

Ca urmare a extinderii spațiilor de recreere și promenadă, măsură inclusă în proiectul „Străzi Deschise – Bucureşti Promenadă Urbană 2024”, în perioada 27.04.2024 – 28.04.2024, circulația rutieră va fi restricționată pe Drumul Taberei, pe tronsonul cuprins între străzile Valea Ialomiței și Valea Argeșului.

Având în vedere această măsură, sub coordonarea agenților de poliție de la Brigada Rutieră, STB SA va modifica circulația mijloacelor de transport public de pe liniile 93, 105, 138, 232 și N121, astfel:

Linia de troleibuz 93 va funcţiona pe traseul de bazǎ ȋntre terminalul „Gara de Nord” și intersecția Drumul Taberei/Str. Valea Argeșului, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Valea Argeșului, Str. Valea Oltului, pȃnă la capătul de linie „Cartier Constantin Brâncuși”.

Linia de autobuz 105 va funcţiona pe traseul de bazǎ ȋntre terminalul „Piața Presei‟ și intersecția Drumul Taberei/Str. Valea Ialomiței, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Valea Ialomiței, Str. Valea Oltului, pȃnă la capătul de linie „Valea Oltului”.

Linia de autobuz 138 va funcţiona pe traseul de bazǎ ȋntre terminalul „Complex Comercial Militari” și intersecția Drumul Taberei/Str. Valea Ialomiței, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Valea Ialomiței, Str. Valea Oltului, Str. Valea Argeșului, Drumul Taberei, Str. Brașov, Prelungire Str. Brașov, pȃnă la capătul de linie „Dedeman Ghencea”.

Linia de autobuz 232 va funcţiona pe traseul de bazǎ ȋntre terminalul „Platforma Comercială Arcade Berceni‟ și intersecția Drumul Taberei/Str. Valea Argeșului, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Valea Argeșului, pȃnă la capătul de linie „Valea Argeșului‟ (comun cu linia 69).

Linia de noapte N121 va funcţiona (în nopțile de 27/28.04.2024 și 28/29.04.2024) pe traseul de bazǎ ȋntre terminalul „Piața Unirii 2” și intersecția Drumul Taberei/Str. Valea Ialomiței, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Valea Ialomiței, pȃnă la capătul de linie „Valea Ialomiței” (comun cu linia N116).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati