Şase bărbaţi au fost reţinuţi după ce au lovit în mod repetat un alt bărbat, pe o stradă din Sectorul 1

Şase bărbaţi cu vârste între 18 şi 53 de ani au fost reţinuţi de poliţiştii din Bucureşti după ce au lovit în mod repetat un alt bărbat, de 47 de ani, pe o stradă din Sectorul 1. Agresorii au plecat apoi din zonă, autoturismul lor fiind depistat în trafic.

Poliţia Capitalei a anunţat, miercuri, că poliţişti de la Secţia 3 Poliţie au pus în aplicare patru mandate de aducere emise pe numele a patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, faţă de care se fac cercetări într-un dosar penal privind lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Astfel, marţi, Secţia 3 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 1, mai multe persoane ar fi agresat fizic un bărbat, după care ar fi părăsit zona cu un autoturism.

Poliţişti ajunşi acolo au identificat persoana vătămată, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, aceasta prezentând mai multe urme de lovire. Din cercetări, s-a stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, acesta ar fi fost lovit, în mod repetat, de către şase persoane.

De asemenea, a fost depistat în trafic, de către poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, la scurt timp de la comiterea faptei, autoturismul implicat în eveniment.

Persoanele care se aflau în maşină au fost duse la audieri, iar din cercetări, s-a stabilit că două dintre acestea, un tânăr în vârstă de 19 ani şi un bărbat de 53 de ani, ar fi agresat fizic persoana vătămată.

De asemenea, s-a mai stabilit că la comiterea faptei ar mai fi participat alţi patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani.

Ca urmare, au fost puse în aplicare patru mandate de aducere, emise pe numele acestor 4 tineri, ei fiind găsiţi şi duşi la audieri.

Ulterior, cei şase bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati