Șase șoferi din București, depistați la volan sub influența drogurilor sau a alcoolului

Politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei au depistat noaptea trecuta 6 soferi sub influenta drogurilor si alti 3 sub influenta alcoolului.Alti 2 soferi au condus desi aveau permisul suspendat iar alti 2 s-au urcat la volan fara a avea deloc permis, scrie bucurestifm.ro.

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost depistat pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei conducând sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0.77mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevazute și pedepsite de art 336/1.

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost depistat conducând pe o stradă din sectorul 3 al capitalei sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a indicat faptul ca aceasta a consumat canabis.

În cauza a fost condus la sediul INML în vedere prelevării de probe biologice și i-a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevazute și pedepsite de art 336/2 din Codul Penal.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost depistat conducând pe o strada din sectorul 1 conducând sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a indicat faptul ca acesta a consumat canabis, în cauză fiind condus la sediul inml pentru prelevarea de probe biologice. I-a fost întocmit dosar de cercetare penală conform art 336 alin 2 Cod Penal.

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost depistat pe o stradă din sectorul 3 conducând sub influența substanțelor psihoactive. După testarea cu aparatul DrugTest a indicat faptul ca acesta a consumat canabis. De asemenea, în urma controlului efectuat asupra autovehiculului au identificate substanțe psihoactive.

În acest context, conducătorul auto a fost condus la sediul INMLîn vederea prelevării de probe biologice și a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art 336/2 din Codul Penal în concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Au fost sesizate organele abilitate în vederea continuării cercetărilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati