Șase șoferi din București, depistați la volan sub influența drogurilor sau a alcoolului

0

Politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei au depistat noaptea trecuta 6 soferi sub influenta drogurilor si alti 3 sub influenta alcoolului.Alti 2 soferi au condus desi aveau permisul suspendat iar alti 2 s-au urcat la volan fara a avea deloc permis, scrie bucurestifm.ro.

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost depistat pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei conducând sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0.77mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevazute și pedepsite de art 336/1.

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost depistat conducând pe o stradă din sectorul 3 al capitalei sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a indicat faptul ca aceasta a consumat canabis.

În cauza a fost condus la sediul INML în vedere prelevării de probe biologice și i-a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevazute și pedepsite de art 336/2 din Codul Penal.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost depistat conducând pe o strada din sectorul 1 conducând sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a indicat faptul ca acesta a consumat canabis, în cauză fiind condus la sediul inml pentru prelevarea de probe biologice. I-a fost întocmit dosar de cercetare penală conform art 336 alin 2 Cod Penal.

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost depistat pe o stradă din sectorul 3 conducând sub influența substanțelor psihoactive. După testarea cu aparatul DrugTest a indicat faptul ca acesta a consumat canabis. De asemenea, în urma controlului efectuat asupra autovehiculului au identificate substanțe psihoactive.

În acest context, conducătorul auto a fost condus la sediul INMLîn vederea prelevării de probe biologice și a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art 336/2 din Codul Penal în concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Au fost sesizate organele abilitate în vederea continuării cercetărilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version