Scene șocante în București. Un șofer STB a coborât din autobuz și a luat la bătaie un biciclist/ Poliția a deschis dosar penal – VIDEO

Poliţiştii din Bucureşti au deschis dosar de cercetare penală, după ce un şofer STB a coborât din mijlocul de transport şi a agresat un biciclist, scrie News.ro.

Un bărbat care a filmat întreaga scenă a povestit incidentul într-o postare pe Facebook.

„Angajat al STB a coborât din autobuz să ia la bătaie un biciclist cu comandă de livrat. Strada era complet blocată, nu avea fizic unde să meargă. Șoferul i-a scos șaua bicicletei și l-a luat la bătaie pe săracul om. Am coborât să-i dau omului înregistrările video și i-am sugerat să cheme urgent poliția”, a scris acesta.

Cât timp a durat agresiunea, călătorii au rămas blocați, cu ușile închise, în autobuzul de pe linia 335, deși acesta oprise într-o stație STB.

„Deschide, bre, ușile, e stație, de ce nu deschizi ușile!”, pot fi auziți călătorii urlând pe geamurile autobuzului, în timp ce șoferul îl îmbrâncește pe livratorul din București.

Victima a depus plângere, iar polițiștii anunță că efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi dispuse măsuri legale.

„Cu privire la imaginile difuzate pe o rețea de socializare și preluate de mass-media, în care se observă un conflict în care sunt implicați doi bărbați, un conducător auto și un biciclist, precizăm următoarele: În urmă cu scurt timp, unul dintre bărbați s-a prezentat la Secția 8 Poliție și a formulat plângere. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis Poliția Capitalei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati