SCREAM ajunge în premieră la Cineplexx din 14 ianuarie

0

Lungmetrajul horror „Scream”, cu Neve Campbell şi Courteney Cox în distribuţie, rulează la cinematografele Cineplexx Băneasa şi Titan de vineri.

Distribuţia filmului regizat de Matt Bettinelli-Olpin şi Tyler Gillett este completată de Melissa Barrera, David Arquette, Mason Gooding şi Tyler Gillett.

La douăzeci şi cinci de ani după ce o serie de crime brutale a şocat liniştitul oraş Woodsboro, un nou ucigaş poartă masca Ghostface şi începe să urmărească un grup de adolescenţi pentru a reînvia secretele din trecutul mortal al oraşului, iar Sidney Prescott (interpretată de Campbell) trebuie să se întoarcă pentru a descoperi adevărul.

Acesta este al cincilea film al seriei „Scream”. Bazat pe un scenariu semnat de James Vanderbilt şi Guy Busick şi pe personajele create de Kevin Williamson, care a scris primul, al doilea şi al patrulea film „Scream”, lungmetrajul este produs de William Sherak, James Vanderbilt şi Paul Neinstein.

David Arquette, Courteney Cox, Neve Campbell şi Marley Shelton şi-au reluat rolurile interpretate în anterioarele lungmetraje din franciză, iar distribuţiei s-au alăturat Jack Quaid („The Boys”), Melissa Barrera („In The Heights”) şi Sonia Ammar.

Lungmetrajul „Scream” a fost un succes de box office, cu peste 173 de milioane de dolari încasări la nivel global, după ce a fost lansat în preajma Crăciunului din 1996. Eroina principală, interpretată de Neve Campbell, era ţinta unui criminal ce adoptase o înfăţişare inspirată de tabloul lui Edvard Munch „Ţipătul/ The Scream”. Filmul a fost urmat de trei producţii, lansate în 1997, 2000 şi 2011. Wes Craven, care a murit în 2015, a regizat toate cele patru filme.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version