Se fac primii pași pentru lucrările la Patinoarul Flamaropol. Nicușor Dan: ”O echipă tehnică din cadrul PMB a însoţit astăzi mai mulţi antreprenori interesaţi”

1
79
Foto: Facebook / Nicușor Dan

Primarul Nicuşor Dan a anunțat că miercuri, o echipă tehnică a Direcţiei de Investiţii din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti a însoţit astăzi mai mulţi antreprenori interesaţi să refacă patinoarul Flamaropol.

”O echipă tehnică a Direcţiei de Investiţii din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti a însoţit astăzi mai mulţi antreprenori interesaţi să refacă patinoarul Flamaropol.
Mă bucur că există interes pentru acest proiect pe care sper să-l începem cât mai rapid. Îmi doresc ca acest interes să se reflecte şi în numărul ofertelor depuse în cadrul licitaţiei”, spune Nicuşor Dan pe Facebook.
Potrivit primarului, ”Complexul Flamaropol va avea o capacitate de 3.170 de locuri şi 119 locuri de parcare, fiind alcătuit dintr-o arenă sportivă şi un centru multifuncţional sportiv si de agrement”.
În luna noiembrie, Primăria municipiului Bucureşti a anunţat reluarea lucrărilor pentru finalizarea patinoarului Flamaropol, complex care va include o arenă sportivă, un patinoar artificial şi un centru multifuncţional sportiv şi de agrement.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.