Se lansează un nou festival în București, ”Miez”. Cine va urca pe scenă

Miez Festival debutează în luna mai cu un line-up 100% românesc. Prima ediție a Festivalului Miez se desfașoară în perioada 20 – 22 Mai 2020, în București, Șoseaua Străulești Nr. 2.

”Miez Festival este un concept născut din dorința de a celebra identitatea românească în toate formele ei. Este un format gândit pentru toate vârstele, categoriile sociale și preferințele culturale. Fiecare zi a festivalului 100% românesc are o rețetă diferită, care reflectă multiculturalitatea și identitatea națională.”, a declarat Daniel Vlad, organizator festival Miez.

  • Prima zi este rezervată muzicii disco din anii ’80 – ‘90. (Vineri 20 Mai – Disco Night) EUGEN RADESCU, JIJI LAZAR, MIRCEA MATEI.
  • A doua (Sambată 21 Mai – FunkRock Hotel), este ziua trupelor și urcă pe scenă ȘUIE PAPARUDE, PARAZIȚII, VAMA, NIȘTE BĂIEȚI, DAN GEROSU, DJ ȘERBANESKU.
  • A treia zi (Duminică 22 Mai – Miez) hipstereala este la ea acasă. Duminica este rezervată tarafurilor – DAMIAN DRĂGHICI,TARAF DE CALIU,WHITE MAHALA, LIGIA KESISIAN, IULIAN VĂCĂREAN.

Prețul unui abonament pentru cele 3 zile de festival este de 129 lei + taxe de ticketing și poate fi cumpărat de la pe Bilete.ro, începând azi.

Copiii cu vârsta de până în 7 ani au acces gratuit la festival, însoțiți de un adult.  Evenimentul este pet friendly, mai spune sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati