Se lansează un nou festival în București, ”Miez”. Cine va urca pe scenă

0

Miez Festival debutează în luna mai cu un line-up 100% românesc. Prima ediție a Festivalului Miez se desfașoară în perioada 20 – 22 Mai 2020, în București, Șoseaua Străulești Nr. 2.

”Miez Festival este un concept născut din dorința de a celebra identitatea românească în toate formele ei. Este un format gândit pentru toate vârstele, categoriile sociale și preferințele culturale. Fiecare zi a festivalului 100% românesc are o rețetă diferită, care reflectă multiculturalitatea și identitatea națională.”, a declarat Daniel Vlad, organizator festival Miez.

  • Prima zi este rezervată muzicii disco din anii ’80 – ‘90. (Vineri 20 Mai – Disco Night) EUGEN RADESCU, JIJI LAZAR, MIRCEA MATEI.
  • A doua (Sambată 21 Mai – FunkRock Hotel), este ziua trupelor și urcă pe scenă ȘUIE PAPARUDE, PARAZIȚII, VAMA, NIȘTE BĂIEȚI, DAN GEROSU, DJ ȘERBANESKU.
  • A treia zi (Duminică 22 Mai – Miez) hipstereala este la ea acasă. Duminica este rezervată tarafurilor – DAMIAN DRĂGHICI,TARAF DE CALIU,WHITE MAHALA, LIGIA KESISIAN, IULIAN VĂCĂREAN.

Prețul unui abonament pentru cele 3 zile de festival este de 129 lei + taxe de ticketing și poate fi cumpărat de la pe Bilete.ro, începând azi.

Copiii cu vârsta de până în 7 ani au acces gratuit la festival, însoțiți de un adult.  Evenimentul este pet friendly, mai spune sursa citată.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version