Se suspendă programul de lucru cu publicul al Direcției Arhitect Șef Sector 1

0

Programul de lucru cu publicul al Direcţiei Arhitect Şef din cadrul Primăriei Sectorului 1 se suspendă de joi, iar audienţele acordate de viceprimarul Sectorului 1 Oliver Păiuşi – din 18 octombrie, având în vedere creşterea incidenţei COVID-19.

„Având în vedere situaţia epidemiologică cauzată de creşterea numărului de cazuri de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2, programul de lucru cu publicul al Direcţiei Arhitect Şef din cadrul Primăriei Sectorului 1 se suspendă începând de joi”, potrivit unui comunicat al autorităţii locale.

Persoanele care doresc să obţină informaţii sau documente specifice acestui departament pot suna, în timpul programului de lucru, de luni până vineri, între orele 8,30 – 16,30, la numărul de telefon 021/319.10.13 şi vor fi direcţionate către serviciul de specialitate sau pot scrie pe e-mailul arhitect.sef@primarias1.ro.

Programul de lucru cu publicul al Direcţiei Arhitect Şef şi audienţele susţinute de către viceprimarul Oliver Păiuşi vor fi reluate după ce incidenţa cazurilor de COVID-19 va scădea, la o dată care va fi anunţată ulterior.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version